Pachetele de primavara

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 30 Mar 2014 | 6848 vizualizari

 

Usor de facut si de servit.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 1/4 zucchini
  • 2 foi varza
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa verde
  • o mana de mazare
  • 1 rosie
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • ierburi de provence
  • 1 lingura ulei de maslne
  • 1 ou pentru uns
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de primavara:

Se scoate aluatul la temperatura camerei.

Se curata legumele. Se da morcovul pe razatoare. Ceapa verde se taie rondele. Rosia si usturoiul se toaca marunt. Zucchini se taie betisoare. Varza se taie fideluta.

Peste morcovi am pus varza, condimentele si uleiul de masline.

Am taiat foietajul in 4. Am pus umplutura, am pliat marginile, le-am uns cu oul batut, apoi am rulat.

Am pus in ulei incins. Dupa ce s-au facut pe ambele parti, le-am scos pe un servet pentru a se absorbi uleiul. 

Se servesc simplu sau alaturi de un sos.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de primavara" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spirala cu spanac